Ador simplitatea

Bine v-am regasit! Astazi nu voi posta despre beauty sau hobby-uri, voi posta cateva ganduri personale, lucruri marunte la care eu stau si reflectez (mai mult sau mai putin).

O prima idee are legatura cu blogul, si anume: imi place sa fie simplu! Am vazut multe bloguri frumoase de beauty, cu fel si fel de teme personalizate, cu reclame, cu pagina de facebook sau instagram adaugate, cu cate si mai cate – imi plac aceste bloguri, uneori mi-as dori si eu sa ma pricep in arta SEO si alte lucruri de acest gen, dar cu toate astea nu prea se prinde de mine acest domeniu. Asadar, raman la blogul meu simplu, caci articole pot fi scrise si asa, nu?

Din pacate, pana in momentul de fata nu am avut in posesie un aparat foto mai performant, ca sa pot sa pun si eu in articole cateva poze sugestive. Si am postat ce am putut. Sper sa ma intelegeti si sper ca nu m-ati taxat mult la acest capitol.

Uneori lipsesc mult de pe blog si asta nu din cauza ca nu imi place sa scriu, ci din cauza ca, uneori, timpul chiar nu imi permite…
Inca ceva ce ma determina, din cand in cand, sa ma retrag in coltul meu si sa meditez, sa imi pun ordine in ganduri, este ritmul alert pe care viata il adopta. Mi se pare ca nu am timp suficient sa fac tot ce imi propun si ca ziua ar trebui sa aiba macar 30 de ore. Inteleg ca suntem in secolul vitezei, dar nici chiar asa!

Cred cu tarie ca bucuriile simple pe care viata ni le ofera, sunt cele care conteaza cel mai mult. Pe aceasta premiza ma ghidez eu in viata… Pasi marunti, dar siguri… O seara buna!