Cum sa renovezi casa si gradina cu 

Vindem-Ieftin.ro

Atunci cand vrei sa te muti la casa noua, cu siguranta iti trec prin minte o multime de lucruri. Stiu asta pentru ca si eu am trecut recent printr-o astfel de experienta. Mereu mi-am dorit sa fac o schimbare radicala in viata mea, iar ocazia s-a ivit pe neasteptate chiar. Si cand am realizat ca mutarea este posibila, am inceput sa ma organizez mult mai bine: am fost nevoita sa ma gandesc cum sa renovez atat casa, cat si gradina, astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa ma multumeasca pe deplin. Voi trece in revista de unde am achizitionat toate materialele de constructie, in cazul in care va doriti o recomandare.

O sa va spun, inca din start, ca am ales sa colaborez cu cei de la Vindem-Ieftin.ro, magazinul online de pe care am ales sa achizitionez toate cele necesare, pentru casa si gradina.
In cazul in care nu stiati, Vindem-Ieftin.ro este un concept unic in Romania. Site-ul trateaza fiecare client in functie de ce vrea sa cumpere, scurteaza drumul de la producator, importator sau distribuitor la clientul final, marfa ajungand de la acestia direct la destinatar sau pe santierul acestuia. Astfel, evita un cost destul de mare cu depozitarea, manipularea si inca un transport care s-ar regasi direct in pretul produsului la depozitele clasice. In calitate de revanzatori, contracteaza preturi mai bune, negociate periodic, iar adaosul lor nu cuprinde cheltuielile unui depozit sau hypermarket (care este de 15-20%). Implicit, au un avantaj pe care il transmit si clientilor lor. Per total, garanteaza o economie de 10-15% la achizitii la un necesar ce include produse din mai multe categorii. Marfa se livreaza direct de la producator si fiind ambalata corespunzator, ajunge la client in cele mai bune conditii, nefiind stocata prin depozite si manipulata de mai multe ori, ceea ce se reflecta atat in calitatea produselor, cat si in pretul final catre client (costurile de manipulare, depozitare si transport fiind, altminteri, incluse si ele in adaosul comercial aferent produsului achizitionat). Probabil acum veti intelege de ce am optat pentru produsele si serviciile celor de la Vindem-Ieftin.ro, despre care am auzit, de altfel, numai cuvinte bune.

Ce anume am tinut mortis sa cumpar? Ei bine, cand vine vorba despre o locuinta, primul lucru care imi vine in minte il reprezinta izolarea acesteia. Nu doar cea exterioara, ci si cea interioara. De izolarea cu zapada artificiala probabil ca am auzit cu totii, dar de izolarea cu spuma poliuretanica ce spuneti? Stiati ca aceasta este cel mai bun izolator termic pentru locuinte? Izolarea termica a locuintei nu este usoara, dar eficienta acesteia este una dovedita, iar investitia este una care isi merita banii, deoarece impiedica pierderile de caldura, in anotimpul rece si viceversa. La alegerea materialului, trebuie sa luati in considerare mai multi factori diferiti. Materialul de izolare termica ar trebui sa protejeze impotriva pierderilor excesive de caldura cat mai bine si sa fie si un bun izolator fonic.

Eu am optat pentru aceasta solutie, pentru ca m-am gandit ca pe termen lung, voi avea numai de castigat. Iar cei de la Vindem-Ieftin.ro mi-au intarit aceasta convingere. Apoi, a trebuit sa optez pentru gresie si faianta, plus parchet, deoarece trebuia sa incep si renovarile de interior. Avand in vedere ca imi doream sa ma mut cat mai repede cu putina, nu am stat mult pe ganduri in ceea ce priveste cercetarea temeinica. Alte materiale de constructii pentru care am optat au fost: stalpi de gard, piatra decorativa, pavaj pentru gradina.

Am optat pentru foarte multe materiale de constructii in Craiova, pentru ca mi-am dorit ca totul sa fie de vis. Majoritatea materialelor de constructie, pentru casa si gradina, le-am achizitionat de la Vindem-Ieftin.ro si nu imi pare rau pentru alegerea facuta.

In concluzie, vreau sa va spun pe scurt ce masuri am luat:

  • Am izolat casa in interior, exterior si mansarda. Pentru interior / exterior am optat pentru zapada artificiala, iar pentru mansarda am optat pentru spuma poliuretanica.
  • Am optat pentru montarea de tigle solare, pentru a face economii. Tiglele acestea arata precum cele traditionale, dar acumuleaza energie solara pentru a-ti oferi o sursa regenerabila si curata de energie.
  • Am optat pentru gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate.
  • Culoarea casei, atat pe interior cat si pe exterior, este alba, deoarece mi se pare cea mai eleganta si rafinata alegere pentru o locuinta. Plus ca ofera acesteia mai multa luminozitate si iluzia optica de ‘’spatiu mai deschis’’.
  • Nu am uitat nici de ferestre si usi: am optat pentru cele de tip PVC de calitate premium.
  • In gradina am pavat locul de parcare pentru masina si aleile aferente.
  • Gardul este realizat din fier forjat, peste care am aplicat policarbonat.
  • Gradina a fost amenajata cu gazon, arbusti si flori de toate felurile, astfel incat sa pot sa ma bucur de un peisaj placut pe tot parcursul anului.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, sponsor Vindem-Ieftin.ro!