Primavara, Spacer ma trezeste 

la viata

In sfarsit a venit primavara, anotimpul meu preferat, cel in care m-am nascut si singurul care imi umple sufletul cu bucuria pura a reinvierii naturii – pentru ca doar primavara putem observa cum natura prinde din nou viata si infloreste in cele mai vibrante culori. Pe langa intreg peisajul natural, care ma trezeste si pe mine la viata, sunt si alte lucruri care ma binedispun si care ma indeamna sa imi incep fiecare zi intr-o maniera fresh, energica. Este vorba despre tehnologie, pe care am integrat-o in viata mea de zi cu zi multumita celor de la Spacer – IT comes home. Misiunea acestora este aceea de a crea un confort tehnologic prin echipamentele electronice si IT livrate in fiecare casa, o misiune care a inceput in anul 2012, iar de atunci portofoliul lor s-a dezvoltat continuu, ajungand sa acopere o gama larga de produse: periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop si smartphone, solutii de stocare, cabluri si asa mai departe. Au pornit in aceasta „calatorie spatiala” cu gandul de a oferi solutii IT pentru toate nevoile, precum si preturi excelente pentru produse de calitate si, mai ales, pentru a ne da inovatie, chiar acasa. Si pentru ca experienta acestora de peste 8 ani de activitate le ofera avantajul de a fi dinamici si adaptati la cerintele clientilor, nu ne ramane decat sa ne punem centurile si sa ne bucuram impreuna de viitor, care este mai accesibil ca niciodata, datorita celor de la Spacer.

Asadar, cum ma bucur eu de primavara, cum ma trezesc la viata cu ajutorul oferit de Spacer? Secretul meu este unul care poate parea banal, dar in cazul meu functioneaza de minune: este vorba despre boxe Spacer, mai exact, de boxele lor Bluetooth care sunt si portabile, cu ajutorul carora pot sa ascult muzica in orice incapere a casei sau chiar si in gradina! Personal, am optat pentru modelul SPB-S10-BT.

Specificatii tehnice: boxe portabile bluetooth, RMS: 3W, control volum, acumulator 520mAh, timp de functionare pana la 5 ore, distanta de functionare pana la 10m, incarcare USB, black, „SPB-S10-BT”.

Inainte sa achizitionez acest model de boxa, ascultam muzica doar in casti, dar am observat ca acest lucru ma deconecta de tot ce era in jur. Acum, pot spune ca ma bucur si de muzica, dar si de natura in aceeasi masura, pentru ca sunetul boxei portabile este unul foarte clar.

Cu ajutorul modelului SPB-S10-BT, ma pot delecta oricand si oriunde cu melodiile care imi plac. Chiar si in parcuri, atunci cand sunt plecata in vacanta, pe munte, pe plaja si oriunde altundeva. Aceasta boxa mi-a accesorizat stilul de viata si mi-a oferit energie de acolo de unde ma asteptam mai putin. Timp de 5 ore pana la descarcarea bateriei, eu ma bucur de propria mini – petrecere oricand imi doresc. Iar acum, pot spune ca atat treburile casnice, cat si cele de gradina sunt mult mai usor de facut, iar timpul parca zboara. Pentru ca Spacer, prin intermediul acestei boxe portabile, ma ajuta sa combim utilul cu placutul si sa profit la maxim de timpul pe care il petrec la domiciliu. Pe mine, primavara, Spacer ma trezeste la viata!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, sponsor Spacer.ro!