Povestea unei masini

curajoase

Intr-o zi torida de vara, cand eu si prietenul meu ne-am simtit aventurieri, dorind sa lasam in urma canicula urbana, am decis spontan sa exploram carari necunoscute, in cautarea unei oaze de racoare in mijlocul naturii / necunoSCUTULUI. Cand ne-a ‘’pocnit’’ aceasta idee nu a mai contat nicio planificare a vreunui traseu si am folosit ce am avut la indemana, si anume: un Opel Corsa C, in care ne si aflam in momentul in care ne-a lovit dorinta de explorare.

Asa ne-am trezit, in scurt timp, in mijlocul unui camp / deal.

Probabil va intrebati cum am ajuns tocmai pe aici, cu o masinuta care a fost destinata in principal deplasarilor urbane si nicidecum off-road-ului. Adevarul este ca nici noi nu stim… concret. Cert este ca traseul a fost configurat pe parcurs, abordand cea mai apropiata iesire din oras cu unicul scop de a ajunge la loc cu verdeata si racoros.

Daca pe noi ne-au luat transpiratiile, imediat ce am ajuns pe meleaguri necunoscute si dealuri din ce in ce mai abrupte, micul motor de 1.2 litri in 4 cilindrii, pe benzina, al Corsei noastre nu a ‘’schitat’’ nicio picatura de sudoare. Masinuta stia foarte bine ca este protejata, indiferent de conditiile intalnite pe drum, de un scut motor Opel Corsa, de la AutoGedal.ro.
AutoGedal.ro este magazinul online care ofera o gama variata de produse pentru accesorizarea masinii, de la carlige de remorcare la scuturi metalice pentru protectia motorului, cutii portbagaj, suporturi biciclete si asa mai departe. Noi am mai achizitionat si covorase auto Opel Corsa, tavite de portbagaj si multe alte accesorii de acest fel, care s-au dovedit foarte utile la drum lung, fiind foarte rezistente la murdarie si uzura.

Mai mult decat atat, produsele lor sunt omologate EU si RAR si respecta standardele ISO. Toate produsele comercializate sunt livrate impreuna cu kit-ul si instructiunile de montaj, ele fiind dedicate fiecarui tip de masina. Interfata usor de folosit a magazinului online va permite sa selectati rapid modelul masinii tale pentru a vedea produsele disponibile. De asemenea, toate produsele comercializate beneficiaza de livrare gratuita, in 24 de ore, cu posibilitatea de retur in 14 zile. Garantia minima oferita este de 24 luni, ea putand ajunge pana la 36 luni.
AutoGedal.ro ofera clientilor cel mai bun raport calitate – pret, siguranta si promptitudine, precum si consultanta gratuita in domeniu.

Si eu nu sunt o impatimita a masinilor, insa prietenul meu are o adevarata pasiune pentru masini. Indiferent ca sunt masinute mici si economice, precum Opelul Corsa cu motor de putin peste un litru sau bolizi cu motoare de peste 3 litri si sute de cai, le ingrijeste si le acorda atentie in mod egal. Tot timpul alege cu grija accesoriile pentru masinile sale si in spatele alegerilor personale stau multe ore de documentare si experiente anterioare. Astfel ca, atunci cand vine vorba de alegerea accesoriilor pentru masini, mereu recomandarile sale cantaresc greu. Tot de la prietenul meu am aflat si de AutoGedal.ro si urmeaza sa accesorizam si noul “membru al familiei”, micul si noul meu Peugeot 206, care este la fel de ‘’naravas’’ ca si micuta Corsa.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, sponsor AutoGedal.ro!