Vacanta ideala pe litoralul

romanesc

Nu pot spune ca ma numar printre oamenii care isi iau concediu an de an, dar daca ar fi sa imi iau o vacanta (bine – meritata de altfel) in viitorul apropiat, atunci iata unde anume as vrea sa merg si pentru ce servicii as opta:

Vacanta ideala pe litoralul romanesc

Nu am mai vazut marea de cand eram in clasa a 12. Asta era in anul 2011, cand am avut norocul sa plec cu cele mai bune prietene la mare, pentru o saptamana (in contextul unei excursii scolare). Ne-am cazat la o pensiune draguta si am optat pentru serviciile all – inclusive. Asta inseamna ca primeam mic dejun si cina din partea gazdelor (pranzul era si el inclus, dar eu si prietenele il saream adesea, pentru ca preferam sa stam toata ziua pe plaja).
Asadar, din punctul meu de vedere, vacanta ideala pe litoralul romanesc inseamna servicii de 4 sau 5 stele si servicii all – inclusive, daca vrei sa simti cu adevarat ca te bucuri de momente de relaxare si rasfat.

Iata cum mi-as organiza o vacanta pe litoral

Si pentru ca traim in era tehnologiei, as apela la o agentie de turism online, astfel incat sa pot sa imi rezerv cazarea la un hotel decent, care sa se afle la doar cateva minute distanta de plaja. Am auzit de agentia Litoralulromanesc.ro si m-am decis ca merita atentia mea. Agentia online de turism Litoralulromanesc.ro este cel mai mare site specializat pe turismul de litoral, cu oferte de cazare in toate statiunile de pe litoralul romanesc de la Marea Neagra.
Cum i-am gasit? Am dat pur si simplu o cautare online cu ‘’cazare litoral’’ si Google si-a facut mai departe treaba. Deci au fost la un clic distanta de mine, cum s-ar spune.

Unde anume as vrea sa ma duc si ce servicii as solicita


Chiar daca nu am experienta cu agentiile de turism, stiu sigur ca este mult mai indicat sa iti rezervi cazarea cu cateva luni inainte, cel putin. De ce? Ca sa te asiguri ca prinzi un loc liber in locatia dorita. Astfel, ideal din punctul meu de vedere ar fi sa imi rezerv ‘’vacanta de vara’’ in perioada de iarna, pentru ca, nu-i asa, omul gospodar isi face iarna car si vara sanie!

Apoi as opta clar pentru un hotel de 4 sau 5 stele si pentru servicii all – inclusive. Daca tot este sa dau un ban, atunci sa fie unul care sa merite pana la ultimul leu. Nu sunt mofturoasa sau pretentioasa, dar pur si simplu stiu cum sa imi valorific timpul liber, astfel incat sa ma simt cu adevarat bine si sa pot sa ma relaxez de deplin.
Probabil va intrebati si unde m-as duce? Ei bine, as opta cu siguranta pentru cazare Costinesti. Pentru ca acolo mi-am petrecut cele mai frumoase momente, alaturi de cele mai bune prietene ale mele, inainte ca viata sa ne separe si sa ne duca pasii pe drumuri diferite. Nu voi mai fi in formatul in care am fost in anul 2011. Dar nostalgia stiu sigur ca ma va purta pe amintiri care au ramas inca vii si pe care mi le reamintesc mereu, cu mare drag.

Despre statiunea Costinesti

Aceasta este amenajata in prelungirea satului cu acelasi nume, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanta, intre localitatea Tuzla (nord) si Statiunea Olimp (sud). Cunoscuta ca fiind statiunea tineretului, Costinesti isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata. Plaja statiunii este vegheata de cele doua simboluri ale Costinestiului – Obeliscul si epava navei Evanghelia, esuata in anul 1960. Statiunea s-a extins foarte mult in ultimii ani, largindu-si considerabil capacitatea de cazare.
In statiunea Costinesti puteti gasi cazare la orice pas, iar daca nu o gasiti voi, atunci o va face agentia Litoralulromanesc.ro pentru voi. Statiunea este intesata de hoteluri, pensiuni si vile turistice. Statiunea nu are hoteluri de 5 stele, cele mai luxoase locatii fiind Complexul Vox Maris, aflat intr-o zona linistita a statiunii, si Hotelul Stefania, aflat in apropiere de gara, ambele clasificate la 4 stele. Restul hotelurilor din statiune sunt clasificate la 2 si 3 stele si au fost construite, in cea mai mare parte, dupa Revolutie: Hotel Royal, Hotel Iunona, Hotel Pierre, Hotel Intim, Hotel White Inn, Hotel Tiberius, Hotel Cris, Hotel Atena, Hotel Haris. Hotelul Forum, o emblema a statiunii, este unul dintre putinele hotelui construite inainte de anii ’90. Statiunea s-a imbogatit in ultimii ani cu numeroase vile si pensiuni turistice, care ofera conditii de cazare foarte bune.

Asadar, daca as vrea sa am parte de o vacanta de vis, atunci as opta pentru agentia de turism Litoralulromanesc.ro, pentru ca ei sunt cei mai in masura sa imi gaseasca cazare in locatia dorita, la preturi care sa nu ma faca sa stramb din nas pe perioada concediului.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, sponsor Litoralulromanesc.ro!